پیشنهاد کارگردان «هندی و هرمز» برای اختتامیه جشنواره جهانی فجر
کارگردان فیلم سینمایی «هندی و هرمز»، با تاکید بر لزوم صرفه جویی در برگزاری اختتامیهها، گفت: وقتی ما بخش های مختلف این جشنواره را از جشنواره های معتبر دنیا الگو گرفتهایم، میتوانیم در برگزاری اختتامیه هم از آنها الگو برداری کنیم.
اعتمادآنلاین| عباس امینی روز دوشنبه، اظهار داشت: جشنواره جهانی فیلم فجر استاندارهای لازم را دارد که آرزو میکنیم دیگر جشنوارههایمان هم با همین نظم برگزار شود.
او که سال گذشته با فیلم «هندی و هرمز» در جشنواره حضور داشت، با اشاره به اینکه در جشنواره سی و پنجم به عنوان مخاطب حضور دارم، افزود: «هندی و هرمز» فرصت اکران کمی داشت و جشنواره جهانی فیلم فجر فرصت خوبی بود که اهالی سینما بتوانند این فیلم را ببینند. طبیعتا وقتی اهالی سینما فیلم را دیدند و دوست داشتند، توصیه آنها به دیگران برای دیدن فیلم تبلیغ خوبی برای «هندی و هرمز» بود.
امینی تصریح کرد: فرصتی که در جشنواره ملی فیلم در اختیار فیلمسازها و فیلم های مستقل نیست در جشنواره جهانی فیلم فجر وجود دارد. در جشنواره جهانی فیلم فجر بخش هایی طراحی شده که بسیاری از این گونه فیلمها میتوانند به نمایش درآیند و این فرصت مغتنمی است برای فیلم های مستقل.
کارگردان فیلم «هندی و هرمز» درباره نحوه برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: از آنجا که جشنواره جهانی فیلم فجر دبیر ثابتی دارد، سلیقهاش را در تمامی بخشهای اجرایی میبینیم و شاهد مدیریتی واحد در این جشنواره هستیم. این جشنواره در مقایسه با جشنواره های کشورهای دیگر میتواند ضعف هایی داشته باشد اما در اجرا و در قیاس با دیگر جشنوارههایی که در ایران برگزار میشود از سطح مطلوبی برخوردار است.
برنده جایزه نتپک از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر افزود: همین که دبیر جشنواره در دسترس است و فیلمسازان میتوانند او را در تمام بخشها ببینند و با او به گفتوگو بنشینند، فضای جشنواره را صمیمیتر میکند. همچنین از آنجا که دبیر این جشنواره فیلمساز است طبیعتا دغدغه فیلمسازها را میداند و نوع مدیریتی که میکند در شان فیلمسازهاست.
امینی پیشنهادهای خود را برای بهتر برگزار شدن جشنواره اینگونه بیان کرد: شاید بتوان نقدی به شکل اختتامیه وارد دانست زیرا لزومی برای صرف این مقدار هزینه به منظور برگزاری اختتامیه ها نمیبینم. وقتی ما بخش های مختلف این جشنواره را از جشنواره های معتبر دنیا الگو گرفتهایم، میتوانیم در برگزاری اختتامیه هم از آنها الگو بگیریم.
او خاطرنشان کرد: اینها مواردی است که برای ما تبدیل به عادت شده و تنها موجب طولانی شدن مدت زمان برگزاری اختتامیه ها میشود در حالی که طی 30 تا40 دقیقه میتوان تمامی جوایز را اهدا کرد و اختتامیه را در مدت کوتاهی به شکل محترمانه و بدون صرف هزینههای اضافی به پایان رساند.
سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر 29 فروردین تا 6 اردیبهشت در پردیس سینمایی چارسو برپاست. جشنواره امسال شامل بخش های متنوعی؛ از جمله بخشهای اصلی سینمای سعادت، جلوه گاه شرق و جام جهان نما، بخش های جنبی نمایش فیلمهای کلاسیک مرمت شده، مستند زیر ذرهبین، شاخههای زیتون (پنجرهای به دنیای اسلام)، مروری بر آثار سینمای چین، مروری بر آثار سینمای آلمان، نمایش فیلمهای کمدی معاصر، نمایشهای ویژه بهترین کشورها و بازار فیلم است.
افزون بر این برنامههای مختلفی، چون دارالفنون (اردوی استعدادیابی با حضور فیلمسازان جوان ایران، منطقه و جهان)، نشستهای دانشگاهی، کارگاهها و سمینارهای آموزشی و بزرگداشت بزرگان سینمای ایران نیز همزمان با 9 روز جشنواره برگزار می شود.
منبع:ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید