کاریکاتوریست ایرانی در برزیل کارگاه کاریکاتور برگزار میکند
علیرضا پاکدل که به همراه صبا دارابیان برای داوری جشنواره جهانی طنز گرافیکی پیراسیکابای کشور برزیل در این کشور حضور دارند، قرار است کارگاهی با موضوع کاریکاتور و تصویرسازی برگزار کنند.
اعتمادآنلاین| علیرضا پاکدل هنرمند جوان کارتونیست، کاریکاتوریست، طراح کاراکتر و تصویرساز و صبا دارابیان تصویرگر زوج هنرمند، برای داوری چهل و ششمین جشنواره جهانی طنز گرافیکی پیراسیکابای کشور برزیل در این کشور حضور دارند و قرار است روز چهارشنبه 17 مردادماه مصادف با 8 آگوست کارگاهی با حضور این دو هنرمند در دانشگاه و کالج برزیلی COTIP درباره کاریکاتور و تصویر سازی صحبت کنند.
در مطلبی که در سایت این دانشگاه و کالج برزیلی درج شده است، می خوانیم: علیرضا پاکدل به دلیل استفاده از طنز گرافیکی برای پرداختن به موضوعات اجتماعی در برزیل و دنیا شناخته شده است. با توجه به 50 سالگی تاسیس کالج COTIP ، دانشجویان این فرصت را دارند که به طور اختصاصی با علیرضا پاکدل، یکی از معروفترین کاریکاتوریست های جهان گفتگو کنند. وی در چهل و ششمین جشنواره جهانی طنز گرافیکی پیراسیکابای برزیل از 10 تا 27 اکتبر برگزار می شود، حضور دارد.
پاکدل به همراه همسر تصویرگرش، صبا دارابیان در این رویداد نقش موثری دارند و لحظه ای بی نظیر را با هدف درک بهتر از موضوعات هنری فرهنگی در اختیار ما قرار خواهند داد. او در سطح ملی و بین المللی جوایز متعددی کسب کرده است و حتی به طور همزمان موفق به کسب دو جایزه بزرگ از سالن طنز بین المللی پیراسیکابا شده است.
آدولفو کییروز عضو شورای اصلی مسابقه پیراسیکابا یادآوری می کند که این هنرمند به دلیل قدرت کشف پتانسیل طنز در رویکردهای مستقیم و تأثیرگذار بر مضامینی انسان دوستانه آثارش را ارائه میکند و به بازتاب مشکلات اجتماعی می پردازد. پاکدل این قدرت را دارد که با استفاده از طنز گرافیکی، همراه با توانمندی بالا در تکنیک و اجرا موقعیتی انتقادی را در آثارش به نمایش بگذارد. او موضوعات دارای اهمیت اجتماعی بزرگ مانند وضعیت ناامید کننده پناهندگان که از خاورمیانه به سمت اروپا می روند ولی به نتجه نمی رسند، تصویر کرده است، همچنان که در یکی از آثارش منعکس شد این مهاجران در آکواریومی غرق شده اند و عده ای به تماشای آنها ایستاده اند. در این طرح اصول اومانیستی غرب به خطر افتاده است.
به گفته پاکدل، مضامین مورد علاقهوی موضوعات مرتبط با زندگی مردم است. او ابراز امیدواری کرد که هنرش مورد توجه واقع شود و تأثیر مثبتی در موضوعات انسانی داشته باشد و ای کاش میتوانستم جهان را با هنر خود تغییر دهم.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید