کد خبر: 333286
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۵۵:۰۰
| |

توضیحات پخش‎کننده بین‌الملل «در جستجوی فریده» درباره قوانین آکادمی اسکار

فیلم‌ مستند می‌تواند نماینده یک کشور در بخش جایزه بین‌المللی فیلم بلند باشد

به علت شبهات پیش آمده در خصوص این خبر که فیلم «در جستجوی فریده » نیازی به معرفی به اسکار نداشت، الهه نوبخت پخش‎کننده بین‎المللی فیلم توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد.

فیلم‌ مستند می‌تواند نماینده یک کشور در بخش جایزه بین‌المللی فیلم بلند باشد
کد خبر: 333286
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۵۵:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ در روزهای گذشته یادداشتی منتشر شد از بهمن قبادی سینماگر ایرانی و یکی از اعضای ایرانی آکادمی اسکار.

قبادی در این یادداشت نوشته بود طبق قوانین اسکار فیلم مستند تنها اگر در یکی دو سینمای آمریکا اکران می‌شد می‌توانست با درخواست از سوی سازندگانش به این رقابت راه یابد و نیازی نبود از ایران به عنوان نماینده کشور به این رقابت معرفی شود.

پخش‌کننده بین‌المللی «در جستجوی فریده» گفت: با توجه به آنچه در وب سایت رسمی و در صفحه 16 قوانین نود و دومین آکادمی اسکار به صراحت اشاره شده است، کلیه فیلم‌های بلند ( بیش تر از 40 دقیقه)، مستند، داستانی و انیمیشن، امکان معرفی به آکادمی اسکار را دارند.


او ادامه داد : آکادمی اسکار در اقدامی که اخیرا صورت داده، نام بخش «جایزه فیلم خارجی زبان» را به بخش «جایزه بین‌المللی فیلم بلند» تغییر داده است. این در حالی است که این فقط یک تغییر نام بوده و هیچ یک از قوانین این بخش نیز تغییر نیافته است و در سال‌های گذشته تعدادی از کشورها، فیلم مستند خود را به عنوان نماینده این بخش معرفی کرده‌اند.

نوبخت توضیح داد: در قوانین بخش مستند اسکار نیز اشاره شده که یکی از شرایط حضور فیلم‌های مستند می‌تواند معرفی فیلم به نمایندگی از آن کشور در بخش «جایزه بین‌المللی فیلم بلند» به آکادمی اسکار باشد.


پخش بین‌المللی فیلم «در جستجوی فریده» به عهده کمپانی الی ایمیج به مدیریت الهه نوبخت است.

منبع: خبرآنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها