فصل جدید سریال خاطرهانگیز تلویزیون ساخته میشود
فرهاد بشارتی بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون را بیشتر با «دنیای شیرین دریا» و این روزها در نقش گیلخان «بچهمحل» شناخته میشود.
اعتمادآنلاین| بازیگر سریال "در چشم باد" بشارتی با یادی از هنرنمایی پوپک گلدره درباره آخرین وضعیت سلامتی بهروز بقایی، گفت: خوشبختانه این روزها حالش خوب است و بعد از درگیری کرونا وضعیت جسمانیاش رو به بهبود است. هنوز با بیماری قبلیاش درگیری دارد و امیدواریم هرچه سریعتر و زودتر سلامتی کاملش را بهدست بیاورد.
او با اشاره به ساخت فصل جدیدی از «دنیای شیرین دریا» تأکید کرد: چند سالی است با بهروز بقایی دغدغه داریم فصل دیگری از "دنیای شیرین دریا" بسازیم و اخیراً صحبت با چند اسپانسر کار را جدیتر کرده و انشاءالله شرایط ساخت و تولید فراهم شود این کار را هرچه زودتر جلوی دوربین خواهیم برد.
قرار است این مجموعه تلویزیونی را خودم کارگردانی کنم و بهروز بقایی که اولین «دنیای شیرین دریا» را خلق کرده به عنوان مشاور در کنار بنده باشد. از او مشاوره خواهیم گرفت تا کار خوبی به آنتن برسد.
بازیگر سریال «دولت مخفی» و «معمای شاه» در خصوص خلأهای برنامهای و نمایشی تلویزیون گفت: جای همین برنامه "بچهمحل" و مفاهیمی که در آن گفته میشود جزو خلأهای تلویزیون است که چنین برنامههایی با مِتد جدید ساخته شوند.
برنامه و سریال نمایشی باید بتواند بیننده را از جنبههای مختلف چه قصه، بازیگر، رنگآمیزی، فرم، ترانه، شعر و موسیقی بتواند مخاطب را راضی کند.
فکر میکنم همیشه جای چنین اتفاقاتی در تلویزیون خالی است و این روزها کمرنگ شده، البته من و بسیاری از همکارانم با ساخت کارهای طنز و کودک سعی کردهاند این خلأها را برای مخاطب پُر کنند و انشاءالله برنامههای دیگری در این راستا برای بزرگسالان هم ساخته شود.
بشارتی در پاسخ به این سؤال که کدام یک از آثارش را بیشتر دوست دارد، افزود: هرکدام از کارها در جایگاه خودش به دل نشسته اما «دنیای شیرین دریا» برایم چیز دیگری است.
البته که قبل از این مجموعه تلویزیونی هم کار کرده بودم و اما بیشتر مرا با این سریال شناختند. هنوز هم در خیابان قدیمیترها مرا با "دنیای شیرین دریا" میشناسند و آن مجموعه و عواملش را یاد میکنند. ویژگی کارهای ماندگار است که در هر بار تکرار شدن هم رگههای تازهای برای مخاطب دارند و باعثِ شناسنامه معتبری برای محبوبیت در میان مردم میشوند.
وی درباره ورود تازهواردها به عرصه بازیگری، توصیه کرد: از راهش وارد شوند و هدفشان را دنبال کنند. ببینند به درد این کار میخورند و استعدادی در آنها شکوفا میشود بمانند. یا از طریق دانشکده و آموزشگاههای معتبر خودشان را محک بزنند و برای پرورش استعدادشان تجربه کنند. درست است که دانشگاه کسی را بازیگر نکرده و نمیکند و فقط راه و روش علمی را به آدمها نشان میدهد.
البته مسیر و پل ارتباطی را جلوی شخص میگذارد که ارتباطات بهتری با جامعه هنرمندان خصوصاً تئاتریها پیدا کنند. گروه تشکیل دهند و تجربه کنند، چون راهی که میخواهند بروند راه سخت و پُرخطری است و حتماً از راهش وارد شوند به موفقیت میرسند.
بازیگر سریال «کامیون» مسعود اطیابی با اشاره به ساخت مجموعه کاربردی و آموزشی برای نهضت سوادآموزی در شبکه آموزش، توضیح داد: 7 ماه دیگر در خدمت سریال «بچهمحل» شبکه 2 هستم، قرار بود دو نمایش را روی صحنه ببریم که کرونا مانع شد و شاید آذرماه این اتفاق بیفتد.
تلویزیون کار 60 قسمتی به نام «فرصتی برای همه» را برای شبکه آموزش میسازد که 30 قسمت آن 4 سال پیش ساخته شد و 30 قسمت دیگر را میخواهیم بسازیم.
این کار درباره نهضت سوادآموزی و سختیهای آموزشیاران و اینکه چطوری میتوانند بیسوادها بروند و آموزش ببینند.
طبق آماری که گرفتند هنوز در کشور ما حدوداً یک میلیون بیسواد داریم. با این مجموعه دنبال تحقق این هدفیم که چطوری آموزشیاران به دنبال بیسوادها بروند که آنها را راضی کنند به سمت سوادآموزی بیایند.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید