کد خبر: 488709
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۲ ۱۱:۴۳:۱۰
| |

شهرام عبدلی:

«صبح آخرین روز» روایت روان و درستی از زندگی شهید شهریاری است

بازیگر مجموعه «صبح آخرین روز» درباره حضور خود در این سریال گفت: این سریال با پشتوانه پژوهشی و حمایت خانواده شهید مجید شهریاری همراه بوده و روایت صحیح و روانی از زندگی این دانشمند هسته‌ای کشورمان دارد.

«صبح آخرین روز» روایت روان و درستی از زندگی شهید شهریاری است
کد خبر: 488709
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۲ ۱۱:۴۳:۱۰

اعتمادآنلاین| بازیگر مجموعه «صبح آخرین روز» درباره حضور خود در این سریال گفت: این سریال با پشتوانه پژوهشی و حمایت خانواده شهید مجید شهریاری همراه بوده و روایت صحیح و روانی از زندگی این دانشمند هسته‌ای کشورمان دارد.

به گزارش اعتمادآنلاین، به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صداوسیما، شهرام عبدلی بازیگر سینما و تلویزیون که این شب‌ها ایفاگر نقش دایی شهید مجید شهریاری در سریال «صبح آخرین روز» است، با اشاره به اینکه در گذشته با حسین تبریزی کارگردان و مصطفی علمی‌فرد تهیه کننده سریال همکاری داشته است، درباره نقش خود در «صبح آخرین روز» اظهار کرد: نقشی که در این سریال ایفا کرده‌ام به لحاظ سنی، جسمی و روحی بسیار از خود من دور است و برای رسیدن به تاثیرگذاری بهتر روی مخاطب، باید روی آن تمرکز و به عبارتی یک دور فیلمنامه را آنالیز می‌کردم تا متوجه شوم مسیری که قرار است این نقش طی کند، به چه صورت بوده است.


وی ادامه داد: نقشی متفاوت به من پیشنهاد شد که برای ایفای آن بسیار هیجان داشتم و باید بگویم کسی که می‌خواهد ایفاگر نقش‌های این چنینی باشد باید نقشه راه داشته باشد و نمی‌تواند بدون فکر آن را بازی کند.


بازیگر «صبح آخرین روز» در پاسخ به این سوال که برای آشنایی با دایی شهید شهریاری چه کارهایی انجام داده است، عنوان کرد: هنرمندان برای ایفای هر نقشی تلاش می‌کنند اطلاعات خود را از طریق منابع مختلف از جمله سایت‌های اینترنتی، کتاب‌های نوشته شده راجع به آن فرد و همچنین تحقیقاتی که تیم نویسندگی و کارگردانی انجام داده‌اند افزایش دهند؛ اگر بخواهم مشخصا درباره این سریال صحبت کنم باید بگویم مطالب زیادی درباره افرادی مانند شهید شهریاری که سال ها گمنام زندگی کرده‌اند، پیدا نمی‌شود و در حال حاضر که سریالی از زندگی این دانشمند هسته‌ای روی آنتن رفته، ممکن است برخی شروع به جمع‌آوری اطلاعات و یا اقدام به نوشتن کتاب درباره او بکنند.


وی ادامه داد: بر این اساس منابع درباره این شخصیت‌ها کم است اما نویسنده و کارگردان «صبح آخرین روز» با همسر، خانواده و دوستان شهید ارتباط داشتند و اطلاعات لازم را کسب کردند که این موضوع سبب شد من هم اطلاعات کافی را برای آشنایی بیشتر با نقشی که قرار بود ایفاگر آن باشم کسب کنم.


عبدلی با بیان اینکه بازخوردهای خوبی از مخاطبان درباره این سریال گرفته است، گفت: تلاش‌هایی برای جذب مخاطب به صورت عام صورت گرفته که از آن جمله می‌توان به نمایش ماجراهای کودکی شهید اشاره کرد البته این یک حقیقت است که تماشاگران ما به سریال‌های ملودرام و طنز که بیشتر هجو است، عادت کرده‌اند و ممکن است بیننده این کار از آثاری که به آن ها اشاره کردم کمتر و خاص‌تر باشد که امری طبیعی است و در همه جای دنیا همین است.


این هنرمند ادامه داد: ما برنامه‌هایی را برای افراد پیگیر و حرفه‌ای‌تر که در اقلیت هستند، می‌سازیم که قطعا ارزش خود را دارد، مخاطبانی که به دنبال این مدل قصه‌ها هستند و کیفیت برایشان مهم است، قطعا «صبح آخرین روز» گزینه مناسبی برایشان است البته معتقدم اینگونه کارها نباید با تعداد مخاطب سنجیده شود بلکه باید روی این موضع تاکید شود که تا چه اندازه توانسته‌ایم حق مطلب را ادا و روایت درستی از زندگی چهره‌های ماندگار کشورمان داشته باشیم که از نظر من این معیار بهتری است.


وی تصریح کرد: «صبح آخرین روز» قصه‌ای را از یکی از مفاخر ایران زمین برای مخاطبان تعریف می‌کند و از نظر من روایت درست و روانی را از زندگی شهید مجید شهریاری داشته است همچنین داستان شخصیت اصلی این سریال می‌تواند الگوی مناسبی برای جوانان باشد و همه این دلایل موجب می‌شود مخاطبان به تماشای «صبح آخرین روز» که از نظر من نمره قبولی را می‌گیرند بنشینند.


این هنرمند سینما و تلویزیون درباره لزوم توجه به مفاخر علمی کشور و ساخت آثار هنری درباره آنها اظهار کرد: شخصیت‌های معروف و مشهور اعم از نخبگان علمی، دینی و فرهنگی می‌توانند الگویی برای نسل جوان ما باشند و از نظر من هرچه قدر فیلم و سریال درباره آنها ساخته شود، کم است زیرا می‌توانیم از زوایای مختلف آنها را به جامعه معرفی کنیم اما یک اصل نباید فراموش شود و آن هم پرهیز از شعارزدگی است.


وی افزود: اگر در آثار تلویزیونی قرار بر شعار دادن باشد، افراد زیادی هستند که خوب شعار می‌دهند اما این کار برای مخاطبان جذاب نیست در حالی که هنر نمایش جذابیت دارد و مخاطب را جادو می‌کند و آنجاست که می‌شود پیام را به صورت غیرمستقیم به مخاطب منتقل کرد.


عبدلی اثری را دارای ارزش دانست که در هر بار تماشای آن حرف جدیدی برای مخاطب داشته باشد و او را به فکر وادارد و در ادامه خاطرنشان کرد: اگر از این الگو پیروی کنیم می‌توانیم اثری خوب تولید و بخش بزرگ‌تری از جامعه را درگیر یک موضوع کنیم در حقیقت با این آثار می‌توانیم از اتفاق‌های ناخوشایند جامعه که در این روزها رخ داده، جلوگیری کنیم و به جوانان مهر، محبت، عاطفه، درست زندگی کردن را یاد بدهیم.


وی با اشاره به اینکه معاونت امور استان‌های صدا و سیما در معرفی نخبگان سهم بسیار زیاد و مهمی دارد، گفت: در هر یک از استان‌ها با مفاخر و چهره‌های بزرگی آشنا می‌شویم و چیزی را می‌بینیم و می‌شنویم که کمتر کسی با آنها برخورد کرده، افراد زیادی در استان‌ها بوده و هستند که در جامعه، استان و شهر خود تاثیرگذار بودند و ما می‌توانیم به زندگی آنها بپردازیم.

بازیگر «صبح آخرین روز» عنوان کرد: با نگاه کلان و ملی نمی‌شود به مفاخر پرداخت زیرا بحث جانبداری از یک قومیت پیش می‌آید اما زمانی که مرکز استان پیش قدم می‌شود، بسیار خوب است زیرا آن ها حق دارند درباره مفاخرشان آثار مختلف تولید کنند.


این هنرمند با بیان اینکه تبلیغات تلویزیونی برای پخش سریال صبح آخرین روز در حد قابل قبول نیست گفت: من حتی متوجه این نوع رقابت بین شبکه‌های تلویزیونی نمی‌شوم و نمی‌دانم چرا شبکه‌ها سریال‌های یکدیگر را تبلیغ نمی‌کنند، به گوش مردم نمی‌رسانند و مخاطب را مطلع نمی‌کنند که سریال جدیدی قرار است روی آنتن برود یا در حال پخش است در صورتی که فکر می کنم این اتفاق باید رخ دهد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها