رئیس سازمان اوج:
سال 90 با کمک 500 میلیون تومانی سپاه کار را شروع کردیم/سال گذشته هم 18 میلیارد کمک دریافت کردیم
احسان محمدحسنی رئیس سازمان رسانهای اوج عنوان کرد: ما با پانصد میلیون کمک اهدایی سپاه پاسداران در سال نود کار خود را شروع کردیم. وی تاکید کرد: سال 1399، هجده میلیارد کمک از سپاه دریافت کردیم و بیش از 90 میلیارد درآمد داشتیم که ناشی از فروش سریالها به پلتفرمها و فروش فیلمها به کشورهای دیگر است.
اعتمادآنلاین| نشست خبری احسان محمدحسنی رئیس سازمان هنری رسانهای اوج صبح امروز با حضور اهالی رسانه برگزار شد.
به گزارش تسنیم احسان محمدحسنی رئیس سازمان هنری رسانهای اوج در نشست خبری خود با رسانهها ابتدا از خبرنگاران به خاطر همراهی 10 ساله شان تقدیر کرد و گفت: از فرماندهان عالی و در رأس همه رهبر انقلاب که همواره ما را دلگرم کردند تشکر کنم که به ما جوانان اعتماد کردند.
وی اضافه کرد: سازمان اوج سال 90 بعد از دوسال طراحی و تاسیس شد و تمام عملکرد و خروجی دستگاههای فرهنگی کشور را بررسی کردیم و به مجموعهای رسیدیم که الان مشاهده میکنید. برای اولین بار میگویم هیچ کدام از بچههای اوج عضو رسمی جایی نیستند و قراردادی همکاری دارند. اوج چند ویژگی دارد؛ ستاد کم عده و چابک دارد. شباهتی به سازمانهای فرهنگی مثل رسانه ملی ندارد که حجم پرداختیهایشان نسبت به نیروی انسانی بیشتر از تولیدات است و جای نفس کشیدن و تولید و محتوای درست نمیگذارد. در ستاد اوج با جمعیتی 120 نفره سعی کردیم کوچک و چابک عمل کنیم. هر سال سعی میکنیم این نیروها را حفظ کنیم و جلوی فربه شدن را گرفتیم. برای اوج هیچ وقت تجهیزات تهیه نکردیم وهرآنچه درآمدزایی داشتیم را در جهت تولیدات گذاشتیم. ما با پانصد میلیون کمک اهدایی سپاه پاسداران در سال نود کار خود را شروع کردیم.
وی تاکید کرد: سال 1399، هجده میلیارد کمک از سپاه دریافت کردیم و بیش از 90 میلیارد درآمد داشتیم که ناشی از فروش سریالها به پلتفرمها و فروش فیلمها به کشورهای دیگر است؛ ازجمله سریال آقازاده و فیلم به وقت شام که حدود 100 هزار دلار به کره جنوبی فروخته شد.
محمدحسنی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما به دنبال آسیبشناسی و یافتن خطاهای نهادهای فرهنگی بودیم که تکرار نشود؛ یکی از این خطاها ورود بیمحابای نهادهای فرهنگی به فعالیتهای اقتصادی است که این برای ما خط قرمز است. مطلقا وارد نشدیم و وارد نخواهیم شد. آسیب دوم ورود به ستادهای انتخاباتی کاندیداهای انتخاباتی ریاست جمهوری است. این را خیلی مراقبت کردیم که به هیچ عنوان وارد نشویم. له یا علیه هیچ نامزدی وارد نشدیم. بخشی از هویت اوج، وابسته به دیدهبانی و مطالبهگری است. ما در فیلم بادیگارد دیالوگی داشتیم که تذکر میداد که بترسید از روزی که این کشتی سوراخ شود و در آن فیلم در سال 94 گفته شد که باید بین شخص و شخصیت نظام تفاوت قائل شد. این سالها قبل از اعتراضات سال 96 و 98 بود.
وی ادامه داد: اوج یک نهاد مطالبه گر است و فیلم خروج هم بر همین مبنا ساخته شد؛ که البته به خاطر کرونا فقط اکران آنلاین شد. زمانی که داعش به نزدیک مرزهای ما رسیده بود و برای بسیاری از مسئولان دغدغه نبود ما به سفارش شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی وارد این فضا شدیم و پایتخت پنج، به وقت شام و حدود دویست مستند درباره داعش و خطرات آن ساختیم.
دیدگاه تان را بنویسید