کد خبر: 167166
|
۱۳۹۷/۰۲/۰۹ ۰۹:۱۸:۰۰
| |

دختران وزنه‌بردار ایران:

حمایت‌مان کنید تا سهیمه المپیک بگیریم

زنان وزنه‌بردار کشورمان که در مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا شرکت کرده‌اند، می‌گویند که به دنبال کسب مدال و حضور در المیپک 2020 هستند.

حمایت‌مان کنید تا سهیمه المپیک بگیریم
کد خبر: 167166
|
۱۳۹۷/۰۲/۰۹ ۰۹:۱۸:۰۰

اعتمادآنلاین| مسابقات وزنه برداری قهرمانی نوجوانان و جوانان دختر و پسر سال 2018 قاره آسیا، از دوشنبه 2 اردیبهشت ماه در شهر اورگنج ازبکستان با رقابت دسته 44 کیلوگرم گروه B دختران استارت خورد و تیم وزنه برداری دختران کشورمان پس از 70 سال از آغاز وزنه برداری در ایران، متشکل از 4 ملی پوش و یک مربی، برای اولین بار به رقابت‌های برون مرزی اعزام شد.

تیم 4 نفره نوجوانان کشورمان را پارمیدا محمودیان (دسته 58 کیلوگرم)، الناز باجلانی (دسته 63 کیلوگرم)، مهدیه کلالی (دسته 69 کیلوگرم) و سیده نرگس میرزکی (دسته 75+ کیلوگرم) تشکیل می‌دادند و ریحانه طریقت نیز به عنوان مربی این تیم را همراهی کرد.

مهدیه کلالی، وزنه بردار دسته 69 کیلوگرم تیم نوجوانان گفت: وزنه برداری بانوان 7 ماه است که در ایران فعال شده و من 4 ماه است که وزنه برداری کار می‌کنم. در ابتدا هیچ علاقه‌ای به وزنه برداری نداشتم و اصلاً چیزی راجع به این رشته نمی‌دانستم. به نظر من تا فردی وارد این رشته نشود، نمی‌تواند آن را درک کند و توانایی خود را بسنجد.

این دختر وزنه بردار عنوان کرد: مدت کمی است که در این رشته مشغول هستم و در مقایسه با سایر رشته‌هایی که کار کردم، وزنه برداری، غرور بیشتری به ورزشکار می‌دهد. این رشته بی‌نظیر است و خود ورزشکار را محک می‌زند. به خاطر رشته تحصیلی تربیت بدنی، رشته‌های ورزشی زیادی را امتحان کردم و در دو و میدانی و بدمینتون، مقام کشوری دارم. از وزنه برداری هیچ چیزی جز نام حسین رضازاده نمی‌دانستم اما حالا از انجام این ورزش، احساس غرور می‌کنم.

الناز باجلانی که در دسته 63 کیلوگرم وزنه می‌زند، گفت:با توجه به اینکه پدرم ورنه بردار بوده، من از همان کودکی با این ورزش آشنا بودم. سرانجام تصمیم گرفتم که با پدرم شروع به تمرین کنم. او دلسوزانه برای من مربیگری کرد. نسبت به راه اندازی شاخه بانوان در وزنه برداری اصلاً خوشبین نبودم ولی حالا خیلی خوشحالم که می‌توانم در این رشته فعالیت کنم. امیدوارم مسئولان و فدراسیون از ما حمایت کنند. من به دنبال سکو و مدال بین‌المللی هستم.

پارمیدا محمودیان وزنه‌ بردار دسته 58 کیلوگرم کشورمان نیز اظهار داشت:به عنوان اولین بانوی ایرانی که پس از انقلاب روی تخته وزنه برداری رفته، حس بسیار خوبی داشتم و خوشحالم توانستم با توجه به توصیه مربیان، تکنیک خوبی را به نمایش گذاشتم. با جدیت تمرینات خود را ادامه خواهیم داد و امیدوارم سکوهای آسیایی و جهانی را فتح کنیم.

سیده نرگس میرزکی در دسته 75+کیلوگرم وزنه می‌زند. او گفت:پیش از این ووشو کار می‌کردم و حدود 3 ماه است که در وزنه برداری مشغول هستم ولی در حقیقت فکرش را نمی‌کردم که بتوانم با این زمان کوتاه تمرین در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کنم. اصلاً قصد نداشتم وزنه برداری را ادامه دهم ولی حس خوبی از این ورزش گرفتم. یکی از امیدها و انگیزه‌های ما این است که در المپیک روی سکوی نخست بایستیم.

ریحانه طریقت، نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنه‌برداری نیز گفت: متوجه شدیم که جای ما در میادین بین‌المللی خیلی خالی بوده است. خوشحالم که اینجا هستیم و امیدوارم قدم‌‌های بعدی را محکم برداریم. به همین خاطر نیاز به حمایت معنوی و مالی فراوان داریم. با توجه به محدویت سهمیه المپیک تیم ملی مردان، فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری روی وزنه برداری بانوان وجود دارد تا شاید بتوان در 2 سال باقیمانده، سهمیه المپیک 2020 کسب کرد. من از طرف فدراسیون مورد حمایت فراوانی قرار گرفتم و فکر نمی‌کنم از وزنه برداری جدا شوم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها