کد خبر: 189682
|
۱۳۹۷/۰۲/۲۹ ۰۹:۲۸:۰۰
| |

ایران هفتمین کشور از نظر تولید ناخالص داخلی در جام‌جهانی 2018

یک سایت اقتصادی کشورهای حاضر در جام جهانی 2018 روسیه را با توجه به تولید ناخالص داخلی (تولید ناخالص داخلی= مصرف خصوصی+سرمایه‌گذاری+مصارف دولتی+{صادرات - واردات}) رتبه‌بندی کرده است و ایران در این لیست در رتبه‌ هفتم قرار دارد.

ایران هفتمین کشور از نظر تولید ناخالص داخلی در جام‌جهانی 2018
کد خبر: 189682
|
۱۳۹۷/۰۲/۲۹ ۰۹:۲۸:۰۰

اعتمادآنلاین| مردم زیادی در سراسر دنیا به تماشای فوتبال علاقه دارند و باشگاه‌های مختلف فوتبال به دلیل شهرت خاص خود میلیاردها دلار ارزش دارند. آن چه مشخص است، این است که ثروت کشورها در فوتبال آنها تاثیرگذار است. جام جهانی 2018 روسیه از 14 ژوئن آغاز می‌شود و 32 کشور در این مسابقات حضور خواهند داشت. می‌توان این 32 کشور را با توجه به تولید ناخالص داخلی (GDP = Gross Domestic Product) به ترتیب دسته بندی کرد.GDP یا همان تولید ناخالص داخلی به نوعی نشان می‌دهد که کدام کشورها در جام جهانی ثروتمندتر هستند.

بر اساس بررسی‌های سایت بیزینس اینسایدر رتبه کشورهای حاضر در جام‌جهانی بر اساس تولید ناخالص داخلی (مجموع ارزش کالاها و خدمات نهایی است که در طی یک دوره معین، معمولاً یک سال، در یک کشور تولید می‌شود) به این شرح است:

1. ژاپن:

تولید ناخالص داخلی ژاپن 4.8 تریلیون دلار است. ژاپن سومین اقتصاد برتر جهان بعد از چین و آمریکا است. این کشور مالک برندهای بزرگی همچون تویوتا، سونی است. از سال 1998 تاکنون تیم‌ ‌ملی فوتبال ژاپن به جام جهانی راه یافته است. احتمال دارد که این تیم با توجه به گذشته‌ای که دارد بتواند از مرحله گروهی صعود کند.

ژاپن

2. آلمان:

تولید ناخالص داخلی آلمان 3.6 تریلیون دلار است. آلمان اقتصاد قوی بر پایه صادرات ماشین آلات و مواد دارویی دارد. آلمان همچنین یکی از بهترین تیم‌ها در جام جهانی را دارد. این تیم چهار بار قهرمان شده است. آلمان آخرین بار در سال 1978 یعنی 40 سال پیش از صعود به مرحله یک چهارم نهایی باز ماند.

آلمان

3. فرانسه:

تولید ناخالص داخلی فرانسه 5.2 تریلیون دلار است. سرویس های مالی، بانکی و بیمه به اقتصاد فرانسه کمک زیادی کرده‌اند. این کشور فوتبالیست‌هایی همچون تیری هانری، پلاتینی و زیدان را پرورش داده است. فرانسه در سال 1998 قهرمان جا. شد و امسال نیز بیش از تیم‌های مدعی قهرمان است.

فرانسه

4. برزیل:

تولید ناخالص داخلی ژاپن 2.05 تریلیون دلار است. برزیل در زمینه کشاورزی، خدمات و تولید یکی از بزرگترین قطب‌های اقتصادی آمریکای جنوبی است. تیم فوتبال این کشور پنج بار قهرمان جام جهانی شده است. پله، ستاره فوتبال این کشور با برزیل سه بار قهرمان جام جهانی شده است.

برزیل

5. کره جنوبی:

تولید ناخالص داخلی کره جنوبی 2.03 تریلیون دلار است. کره جنوبی با برندهایی مانند LG و سامسونگ شناخته شده است. کره جنوبی یکی از بزرگترین قطب‌های اقتصادی جهان است. این کشور تیم فوتبال خوبی در آسیا دارد و دهمین حضور خود در جام جهانی را تجربه خواهد کرد. بهترین عملکرد این تیم در سال 2002 بود که به نیمه نهایی راه یافت. این تیم در نیمه نهایی به آلمان باخت.

کره جنوبی

6. انگلیس:

تولید ناخالص داخلی انگلیس 2.02 تریلیون دلار است. انگلیس در سال 1966 قهرمان جام جهانی شد. در دوره‌های اخیر این تیم کمی ناکام ماند، اما امیدوار است که بتواند امسال به جمع هشت تیم برتر راه یابد.

انگلیس

7. ایران:

تولید ناخالص داخلی ایران 1.6 تریلیون دلار است. از سال 2014 تاکنون تیم‌ ‌ملی ایران در رنکینگ جهانی بهترین تیم‌ ‌ملی آسیا بوده است. ایران پنج بار به جام جهانی راه یافته و امیدوار است، امسال با وجود بازیکنانی همچون سردار آزمون بتواند در گروه B متفاوت عمل کند.

ایران

8. روسیه:

تولید ناخالص داخلی روسیه 1.5 تریلیون دلار است. روسیه میزبان بازی‌های جام جهانی امسال است. بازی‌ها امسال در یازده شهر روسیه برگزار می‌شود. مسابقه فینال در استادیوم لوژنیکی مسکو برگزار خواهد شد.

روسیه

9. استرالیا:

تولید ناخالص داخلی استرالیا 1.37 تریلیون دلار است. استرالیا پنجمین حضور خود در جام جهانی را امسال تجربه می‌کند. اقتصاد استرالیا بر پایه بانکداری، تولید و مخابرات است.

استرالیا

10. ‌اسپانیا:

تولید ناخالص داخلی ‌اسپانیا 1.3 تریلیون دلار است. ‌اسپانیا از 20 جام جهانی فیفا در 14 دوره شرکت کرده است و در سال 2010 در جام جهانی آفریقای جنوبی قهرمان شده است.

اسپانیا

11. مکزیک:

تولید ناخالص داخلی مکزیک یک تریلیون دلار است. مکزیک تیم قدرتمندی در جام جهانی دارد. این تیم از سال 1994 تاکنون همیشه از دور گروهی جام جهانی صعود کرده است.

مکزیک

12. عربستان سعودی:

تولید ناخالص داخلی عربستان سعودی 683 میلیارد دلار است. عربستان یکی از موفق‌ترین تیم‌های فوتبال آسیا را دارد و این تیم با وجود بازیکنانی همچون محمد السهلاوی امیدوار است که بتواند نتیجه‌ خوبی در بازی‌های امسال بگیرد.

عربستان

13. سوئیس:

تولید ناخالص داخلی سوئیس 678 میلیارد دلار است. سوئیس اقتصاد پیشرفته‌ای دارد و در زمینه صادرات مواد شیمیایی، ساعت و قهوه شناخته شده است. تیم‌ ‌ملی فوتبال سوئیس تاکنون سه بار به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی رسیده است.

سوئیس

14. آرژانتین:

تولید ناخالص داخلی آرژانتین 637 میلیارد دلار است. امسال آرژانتین هفدهمین حضور خود در جام جهانی فوتبال را تجربه می‌کند. این کشور در سال‌های 1978 و 1986 قهرمان جام جهانی شده است. تیم آرژانتین ستارگانی همچون لیونل مسی، آنخل دی ماریا و نیکولاس اوتامندی را دارد.

آرژانتین

15. سوئد:

تولید ناخالص داخلی سوئد 538 میلیارد دلار است. سوئد تاکنون یازده بار در جام جهانی حضور داشته است و بهترین عملکرد این تیم در جام جهانی 1958 بود که به فینال این جام راه یافت، اما پنج بر دو مقابل برزیل شکست خورد.

سوئد

16. لهستان:

تولید ناخالص داخلی لهستان 526 میلیارد دلار است. لهستان برای اولین بار از سال 2006 تاکنون به جام جهانی راه یافته است و قصد دارد با کمک ستارگانی همچون روبرت لواندوفسکی، هم تیمی‌های خود در گروه H را شکست دهد.

لهستان

17 . بلژیک:

تولید ناخالص داخلی بلژیک 494 میلیارد دلار است. بلژیک بهترین عملکرد خود را در جام جهانی 1986 داشت که به مقام چهارمی دست یافت. این تیم با وجود فوتبالیست‌هایی همچون کوین دوبرون، ادن هازارد و توبی آلدر ویرلد امیدوار است که بتواند رکورد جدیدی را در تاریخ فوتبال خود ثبت کند.

بلژیک

18. نیجریه:

تولید ناخالص داخلی نیجریه 494 میلیارد دلار است. نیجریه از طریق صادرات نفت بازار خود را می گرداند. تیم‌ ‌ملی فوتبال این کشور که به "عقاب‌های بزرگ" معروف است، در شش دوره از هفت جام جهانی اخیر حضور داشته است. این تیم روز 16 ژوئن در گروه D مقابل کرواسی بازی می‌کند.

نیجریه

19. دانمارک:

تولید ناخالص داخلی دانمارک 376 میلیارد دلار است. دانمارک امسال پنجمین حضور خود در جام جهانی را تجربه می‌کند. این تیم در جام جهانی 1998 به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت و مقابل برزیل شکست خورد.

دانمارک

20. کلمبیا:

تولید ناخالص داخلی کلمبیا 309 میلیارد دلار است. کلمبیا در تولید قهوه شهرت دارد. این تیم بازیکنان مشهوری همچون خامس رودریگس، دیوید اوسپینا و رادمل فالکائو در جام جهانی امسال خواهد داشت.

کلمبیا

21. مصر:

تولید ناخالص داخلی مصر 237 میلیارد دلار است. مصر محمد صلاح، یکی از بهترین فوتبالیست‌های حال حاضر جهان را در تیم خود دارد. این تیم سعی خواهد کرد که از این ستاره خود به خوبی در مقابل اروگوئه، روسیه و عربستان سعودی استفاده کند.

مصر

22. پرتغال:

تولید ناخالص داخلی پرتغال 218 میلیارد دلار است. پرتغال یکی از مدعیان قهرمانی جام جهانی امسال است ، زیرا ستاره ای همچون کریستیانو رونالدو در این تیم بازی می‌کند. رونالدو همچنین قصد دارد که امسال اولین قهرمانی خود در جام جهانی را با تیم پرتغال تجربه کند. پرتغال دو سال پیش در مسابقات یورو 2016 قهرمان شد.

پرتغال

23. پرو:

تولید ناخالص داخلی پرو 215 میلیارد دلار است. پرو یکی از اقتصادهای در حال‌ رشد جهان است. این کشور در زمینه خدمات، گردشگری و ساخت و ساز پیشرفت زیادی کرده است. پرو برای اولین بار امسال در جام جهانی حاضر می‌شود، اما امیدوار است که پیروزی‌های در گروه C به دست بیاورد.

پرو

24. مراکش:

تولید ناخالص داخلی مراکش 109 میلیارد دلار است. گردشگری مهم‌ترین فعالیت اقتصادی در مراکش است. طبق گزارش سازمان ملل مراکش بزرگترین صادر کننده شیره حشیش به دنیا است. تیم‌ ‌ملی فوتبال مراکش در 20 سال اخیر برای اولین بار به جام جهانی راه یافته و اولین بازی این تیم در 15 ژوئن مقابل ایران خواهد بود.

مراکش

25. پاناما:

تولید ناخالص داخلی پاناما 61 میلیارد دلار است. پاناما برای اولین بار در مسابقات جام جهانی حضور پیدا می‌کند و روز 18 ژوئن در گروه G با بلژیک بازی می‌کند.

پاناما

26. اروگوئه:

تولید ناخالص داخلی 58.5 میلیارد دلار است. اروگوئه دو بار قهرمان جام جهانی شده است. این تیم دو تن از بهترین مهاجمان جهان یعنی لوییس سوارس و ادینسون کاوانی را در ترکیب خود دارد.

اروگوئه

27. کاستاریکا:

تولید ناخالص داخلی کاستاریکا 58 میلیارد دلار است. شرکت آمازون هزاران کارمند در کشور کاستاریکا دارد. تیم‌ ‌ملی فوتبال این کشور در جام جهانی 2014 عملکرد متفاوتی را از خود بر جای گذاشت. امسال نیز این تیم به دنبال نتایج بهتر در مسابقات خواهد بود.

کاستاریکا

28. کرواسی:

تولید ناخالص داخلی کرواسی 54 میلیارد دلار است. بهترین عملکرد کرواسی در جام جهانی در سال 1998 بود. در آن سال این تیم به نیمه نهایی راه یافت. داور شوکر، مهاجم این تیم در آن سال در هفت بازی شش گل به ثمر رساند.

کرواسی

29. صربستان:

تولید ناخالص داخلی صربستان 41 میلیارد دلار است. صربستان در ترکیب خود بازیکنان شاخصی دارد. از جمله نمانجا ماتیچ که در تیم منچستریونایتد فعالیت دارد.

صربستان

30 . تونس:

تولید ناخالص داخلی تونس 40 میلیارد دلار است. اقتصاد کشور تونس بر پایه تولیدات و معدن است. تیم‌ ‌ملی فوتبال این کشور، چهارمین حضور خود در جام جهانی را امسال تجربه می‌کند. اولین بازی این تیم در جام جهانی در روز 18 ژوئن مقابل انگلیس خواهد بود.

تونس

31. ایسلند:

تولید ناخالص داخلی ایسلند 23 میلیارد دلار است. ایسلند کوچک‌ترین کشور از نظر جمعیت در جام جهانی امسال است. اولین بازی این کشور روز شانزدهم ژوئن مقابل آرژانتین است.

ایسلند

32. سنگال:

تولید ناخالص داخلی سنگال 16 میلیارد دلار است. سنگال روز 19 ژوئن در گروه H اولین بازی خود را مقابل لهستان خواهد داشت.

سنگال

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها