کد خبر: 411255
|
۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۲۳:۵۲
| |

چه کسی مدیرعامل استقلال است؛ سعادتمند یا سلطانی‌فر؟

یکی از عواملی که مانع موفقیت در هر مجموعه‌ای می‌شود، مدیریت ناپایدار و کوتاه‌مدت است، مشکلی که متأسفانه استقلال سال‌هاست به آن مبتلا شده و همچنان از این بابت زجر می‌کشد.

چه کسی مدیرعامل استقلال است؛ سعادتمند یا سلطانی‌فر؟
کد خبر: 411255
|
۱۳۹۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۲۳:۵۲

اعتمادآنلاین| کاظم اولیایی از جمله مدیران اسبق استقلال است که همواره مواضع خودش را با صراحت بیان می‌کند و شاید به همین خاطر است که طی سالیان اخیر چند بار مجدداً به صندلی مدیرعاملی نزدیک شده، اما در آخرین دقایق همه چیز برایش به هم خورده است. اولیایی نکات بسیار مهمی را با صراحت و شفافیت همیشگی خودش مطرح کرد که خواندن آن‌ها قطعاً خالی از لطف نخواهد بود.

آفت استقلال


یکی از عواملی که مانع موفقیت در هر مجموعه‌ای می‌شود، مدیریت ناپایدار و کوتاه‌مدت است، مشکلی که متأسفانه استقلال سال‌هاست به آن مبتلا شده و همچنان از این بابت زجر می‌کشد. یک نفر را به عنوان مدیر انتخاب می‌کنند و این شخص نیز تمام منصوبان مدیر قبلی را کنار می‌گذارد ولی به محض اینکه خودش سوار بر کار می‌شود و مدتی از حضورش می‌گذرد، خود او را عزل می‌کنند و نوبت به فرد دیگری می‌رسد. این مسئله به معنای واقعی کلمه برای استقلال حکم آفت را دارد و برای برون‌رفت از این شرایط بهترین راهکار این است که یک مجمع بسیار قدرتمند تشکیل شود و مجمع مذکور هیئت مدیره کارآمدی را بر سر کار بگذارد تا در نهایت مدیر‌عامل بسیار خوبی نیز انتخاب شود. در میان مدیران اسبق استقلال الان افرادی را داریم که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند. همچنین دوستان دیگری نیز که سابقه کار در استقلال را داشته‌اند، در عرصه دیپلماسی یا حوزه بانکی کشور جزو مدیران تراز اول بوده‌اند بنابراین چنین افرادی می‌توانند مجمع بسیار قدرتمندی برای استقلال تشکیل بدهند البته به شرطی که مسئولان ورزش چنین خواسته‌ای داشته باشند.

وزیری که مدیرعامل است


همه می‌گویند مدیر‌عامل واقعی استقلال وزیر ورزش است، چون بر تمام عزل و نصب‌ها اشراف دارد و فردی را به عنوان مدیرعامل استقلال می‌گذارد که کاملاً با خودش همسو باشد. من نمی‌گویم این مسئله کاملاً صحت دارد یا نه ولی اگر این‌طوری باشد به معنای واقعی کلمه فاجعه است. وزیر ورزش در وزارتخانه خودش به اندازه کافی دردسر دارد؛ از رسیدگی به امور فدراسیون‌ها گرفته تا کار‌های عمرانی و حل مشکلات مالی، تازه به همه این موارد باید امور مرتبط با سازمان ملی جوانان را نیز اضافه کرد بنابراین طبیعی است که در شرایط عادی نباید فرصتی برای ورود به عرصه مدیریت استقلال و پرسپولیس باقی بماند بلکه باید افرادی برگزیده شوند که به اندازه کافی توانایی و شایستگی اداره این دو باشگاه بزرگ را داشته باشند.

سهم‌خواهی مدیران


متأسفانه باید این واقعیت را گفت که برخی از مدیران ارشد وزارت ورزش در امور استقلال دخالت می‌کنند و از سمت‌های مدیریتی این باشگاه سهم می‌خواهند. البته من این مسئله را به حساب شخص وزیر نمی‌گذارم بلکه معتقدم افرادی هستند که شاید حتی بدون اطلاع آقای سلطانی‌فر چنین رفتاری را در وزارتخانه انجام می‌دهند. همین چند روز پیش شنیدم یکی از مدیران انتخاب شده توسط مدیرعامل استقلال، به دلیل مخالفت برخی از صاحب منصبان وزارت ورزش مجبور به کناره‌گیری شد!

استفاده تشریفاتی


انتخاب نصرا... عبداللهی به عنوان مشاور ارشد مدیرعامل باشگاه را باید به فال نیک گرفت، چون شخص بسیار سالمی است و حتماً می‌تواند کمک‌حال باشد. حضور عمونصی غنیمت است ولی به شرطی که بابت امور اجرایی به این چهره خوشنام اختیار بدهند. حضور تشریفاتی عبداللهی نمی‌تواند کمک چندانی به استقلال بکند. علاوه بر نصرا... عبداللهی عزیز، چهره‌های کاملاً موجهی همچون جواد قراب و بهتاش فریبا هم می‌توانند کمک‌حال استقلال باشند.

منبع: خبرورزشی

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها