کد خبر: 489880
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۲:۱۷:۰۰
| |

احمد صافی، سرمربی ایرانی تیم ملی کاراته کره جنوبی:

المپیک یکبار مصرف نیست

سرمربی ایرانی تیم ملی کاراته کره جنوبی گفت: المپیک یکبار مصرف نیست و حتی اگر دیگر شاهد حضور کاراته در این بازی‌ها نباشیم. ضمن اینکه شرکت در این بازی‌ها حتی اگر به کسب مدال هم ختم نشود برای همیشه در اذعان باقی خواهد ماند و در تاریخ ورزش کشور ثبت خواهد شد.

المپیک یکبار مصرف نیست
کد خبر: 489880
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۲:۱۷:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ فدراسیون جهانی کاراته سه شنبه شب اسامی 32 کاراته کایی که برای حضور در بازی‌های المپیک از طریق سیستم رنکینگ موفق به کسب سهمیه شدند را اعلام کرد. لیستی 32 نفره که نام چهار کاراته کا از کشورمان در آن دیده می‌شود. حمیده عباسعلی، سارا بهمن یار، بهمن عسگری و سجاد گنج زاده بعد از پشت سر گذاشتن یک دوره سخت جواز حضور در بازی‌های توکیو را کسب کرده اند.

به گزارش مهر، کاراته ایران این شانس را در مسابقات انتخابی پاریس که دو هفته دیگر در سالن «پیردوکوبرتن» شهر پاریس برگزار می‌شود توسط امیرمهدیزاده، رزیتا علیپور، فاطمه صادقی و ابوالفضل شهرجردی سهمیه‌های خود د را افزایش دهد.

اما کاراته دنیا از هنرنمایی یک کاراته کای پرتلاش و خوش تکنیک در این بازی‌ها محروم خواهد ماند. ذبیح الله پورشیب بیش از دو سال سخت و طاقت فرسا را برای کسب سهمیه پشت سر گذاشت.

هر میدانی را با دست پر برگشت، شبانه روز تمرین کرد. در پایان و عین شایستگی تنها به دلیل قوانین WKF حضور در بازی‌ها را از دست داد تا کارشناسان بزرگ کاراته دنیا نام سرگروه تیم ملی ایران را به عنوان بزرگترین غایب بزرگ تاتامی توکیو عنوان کنند.

از سوی در اهمیت بازی‌های المپیک برای ورزش دنیا شکی نیست و نیاز به توضیح ندارد، در این بین تاتامی کاراته برای اولین بار و شاید هم برای آخرین بار در این بازی‌های پراهمیت پهن خواهد شد. نفراتی که در این بازی‌ها به میدان می‌روند جزو اولین کاراته کاهایی هستند که روی تاتامی المپیک مبارزه می‌کنند و آنها که به مدال هم دست پیدا می‌کنند، نیز نامشان در تاریخ برای همیشه ثبت خواهد شد.

اهالی کاراته ایران، بخصوص پیشکسوتان که تنها هدفشان کسب موفقیت کاراته در هر میدانی است، با درک اهمیت موضوع المپیک حمایت خود را از تیم ملی اعلام کرده و تمام قد پشت موفقیت رشته مورد علاقه خود ایستاده اند. در این بین برخی که مشخص نیست چه اهدافی را دنبال می‌کنند با استفاده از کلمه نامانوس «المپیک یکبار» و اینکه فدراسیون همه برنامه‌های خود را برای این بازی‌ها تعطیل کرده قصد به حاشیه بردن تیم ملی را دارند.

احمد صافی سرمربی ایرانی تیم ملی کره جنوبی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن دعوت از خانواده بزرگ و پرافتخار کاراته به همدلی و وفاق در حمایت از تیم ملی کاراته اظهار داشت: تک تک اعضای این خانواده، از اولین مربیان، قهرمانان و اولین رئیس فدراسیون تا کنون همه در موفقیت‌های کاراته سهیم هستند.

این یک افتخار بزرگ خواهد بود که به گروه خاصی تعلق ندارد. کاراته از دیر باز ضعف‌های داشته، دارو و خواهد داشت، مشکلات امروز کاراته هم مربوط به همه اقشار کاراته هست ولی مشکلات را سه ماهه نمی‌شود حل کرد ولی تلاش 50 ساله را به سادگی می‌شود تخریب کرد. با حمایت کلامی و روحی تشویق این تیم نخبه و ارزنده که حاصل سال‌ها زحمت و تلاش هست برای کسب یک نتیجه تاریخی هم صدا شویم.

وی ادامه داد: از رؤسای قبلی فدراسیون و مسئولین و مربیان در ادوار گذشته و قهرمانان مطرح و بنام انتظار می‌رود برای این موفقیت هم صدا و هم دل شویم. فرصت برای تحلیل و بررسی مشکلات را با کمی تأخیر و در موقع خودش پی گیری کنید. بسیاری از نقدها و گلایه‌ها به حق و بجا هست اما مدتی صبوری می‌تواند ملی پوشان و کادر فنی را در کسب اهداف فرا ملی و المپیک موفق تر کند. در این مدت کوتاه پیشنهاد می‌دهم حداقل تا مدت باقیمانده با مراجعه و حضور در اردوها و تشویق این دلاوران شایسته توسط افراد مؤثر و خوشنام از هم سبقت بگیرید و ان‌شالله فدراسیون با آغوش باز این حمایتها را ارج نهد.

قصد حمایت از شخص خاصی و یا حتی فدراسیون را نداریم، ولی موفقیت کاراته ایران در المپیک حتی اگر آخرین حضور خود در این بازی‌ها را تجربه کند، اهمیت فوق العاده ای برای این رشته و ورزش کشور دارد. المپیک یکبار مصرف نیست و حتی اگر دیگر شاهد حضور کاراته در این بازی‌ها نباشیم. ضمن اینکه شرکت در این بازی‌ها حتی اگر به کسب مدال هم ختم نشود برای همیشه در اذعان باقی خواهد ماند و در تاریخ ورزش کشور ثبت خواهد شد.

نکته مهم اینکه غیر از مسابقات رده‌های سنی پایه که دو سال پیش در روزهای ابتدای مدیریت جدید فدراسیون برگزار و تیم‌های کشورمان اعزام نشد و ما هم به آن انتقاد داشتیم، کدام رویداد رسمی در قاره آسیا و حتی جهان بخصوص در رده نوجوانان، جوانان و زیر 21 سال در غیاب کاراته کاهای کشورمان برگزار شده که ادعای سوختن آینده کاراته کاها مطرح می‌شود؟ مگر دیگر رشته‌های ورزسی مسابقات خود را برگزار کرده و تیم‌های پایه اعزام شده اند که کاراته از آن غافل مانده است؟ شیوع ویروس خطرناک کرونا دو سال است که زندگی اجتماعی مردم را در سراسر دنیا تحت تأثیر قرارداده و تا همین دو قبل هیچ رویداد رسمی برگزار نمی‌شود. حتی برگزاری المپیک بعد از یکسال تعویق همچنان به اگر و اما بستگی دارد.

در چنین شرایطی که خطر ابتلاء به بیماری در آن بالاست، آیا برگزاری مسابقات انتخابی و یا اردوهای آماده سازی برای رده‌های سنی پایه منطقی است. به نظر می‌آید سلامتی ورزشکاران، داوران، مربیان و عوامل برگزاری مهمتر از هر چیزی است. هر چند می‌دانیم آقایان با اطلاع از همه این شرایط انتقاد می‌کنند و چه چیز را در کاراته جستجو می‌کنند. این دست انتقادها نیز به رفت و آمد افراد ارتباطی ندارد، آنها که دست به قلم می‌شوند بدون شک منافعی دارند که چنین در آستانه المپیک و حضور در یک دوره مسابقه انتخابی پر اهمیت حاشیه می‌سازند تا از آب گل آلوده، صیدی شیرین داشته باشند.

امیدواریم فدراسیون متوجه موضوع شده باشد که طرح نخ نما شده حاشیه سازی و گرفتن امتیاز دیگر کارساز نیست و بدون توجه به این دست مسائل، زیر بار خواسته نامعقول و نا متعارف برخی به ظاهر دلسوزان کاراته نرفته و مسیر خود را برای کسب سهمیه‌های باقی مانده و پس از آن موفقیت در توکیو ادامه دهد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها