خودروهای امیر قطر هوش از سر کاربران اینستاگرام پراند! +عکس
عشق به اتومبیل های کمیاب و عجیب در میان خانوادههای سلطنتی در کشورهای نفت خیز خاورمیانه مشهور است.
در میان خاندانهای سلطنتی یک نام وجود دارد که از بقیه متمایز می شود، شیخ خلیفه بن حمد بن خلیفه آل ثانی، معروف به KHK.
به گزارش خبرآنلاین، شاهزاده 31 ساله قطری یک مجموعه اتومبیل شخصی دارد که تقریباً تمام جدیدترین و بهترین سوپراسپرتهای نسخه محدود را شامل می شود که همگی مطابق با سلیقه او شخصی سازی شده اند. به گزارش رسانه های انگلیسی، وی حتی با ناوگان خودروهای خود به پایتخت های مختلف جهان سفر کرده است.
بوگاتی دیوو گرانترین خودروی این شاهزاده عربی است، یک خودروی اسپرت موتور وسط است که در مولزایم، فرانسه توسط شرکت بوگاتی اتومبیلز ساخته شدهاست. تنها ۴۰ دستگاه از بوگاتی دیوو ساخته میشود و قیمت آن نیز معادل 6 میلیون دلار است.
موتور 8 لیتری W16 دیوو را می توان یکی از معدود وجوه مشترک آن با شیرون نامید. این موتور در دیوو هم 1479 اسب بخار دارد، اما با توجه به محدودیت های موجود نمی تواند سرعت خودرو را از 380 کیلومتر در ساعت فراتر ببرد.
لامبورگینی سیان با قیمتی بالغ بر 3.5 میلیون دلار دیگر خودروی گرانقیمت این کلکسیون است؛ لامبورگینی سیان یک خودروی اسپرت هیبریدی موتور وسط است که توسط شرکت خودروسازی ایتالیایی لامبورگینی تولید شدهاست. سیان که در ۳ سپتامبر ۲۰۱۹ بهصورت آنلاین رونمایی شد، اولین خودروی هیبریدی تولید شده توسط این شرکت است.
سیان بر اساس لامبورگینی اونتادور، موتور خود را با نوع اسویجی اونتادور به اشتراک میگذارد، اما یک موتور الکتریکی ادغام شده در جعبهدنده، ۲۵ کیلووات دیگر به توان خروجی اضافه میکند. سایر تغییرات در موتور شامل اضافه شدن سوپاپهای ورودی تیتانیوم، ECU مجدد پیکربندی شده و سیستم اگزوز جدید است که توان خروجی را به ۷۸۵ اسب بخار افزایش میدهد.
مجموع قدرت خروجی ۸۱۹ اسب بخار است که سیان را به قدرتمندترین لامبورگینی تولیدی تبدیل میکند. موتور به یک جعبهدنده دستی ۷ سرعته خودکار متصل است و خودرو از یک سیستم تمام چرخ محرک کنترل شده الکترونیکی با دیفرانسیل عقب مکانیکی خودکار برای کنترل بهتر استفاده میکند.
نیروی موتور الکتریکی به جای باتریهای لیتیوم یون معمولی در یک واحد ابرخازن ذخیره میشود. واحد ابرخازن به منظور توزیع بهتر وزن با موتور الکتریکی در جعبهدنده ادغام شدهاست. ابرخازنها بهدلیل توانایی آنها در ارائه قدرت سه برابر باتریهای لیتیوم یون معمولی با همان وزن انتخاب شدند.
بهبودهای انجام شده در خودرو به شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت (۶۲ مایل بر ساعت) در ۲٫۸ ثانیه و دستیابی به حداکثر سرعت محدود الکترونیکی ۳۵۵ کیلومتر بر ساعت (۲۲۱ مایل بر ساعت) کمک میکند، اما حداکثر سرعت رسمی باید تأیید شود.
دیدگاه تان را بنویسید