آذر منصوری نوشت: چرا در کشور ما همراهی با مردم و مقاومت فلسطین در سطح رسانهها و نهادهای رسمی و گروههای منتسب به حکومت خلاصه میشود و جامعه به مانند سالهای ابتدایی انقلاب و مانند قبل، همراهی لازم را به این موضع حاکمیتی ندارد؟
آذر منصوری نوشت: اخراج اساتید و تار و مار کردن نیروهای نخبه دانشگاه، چنگ انداختن بر عظیمترین سرمایه ملی ایرانیان است. روندی که بیش و پیش از همه نهال دانش را در کشور زخمی و بیجان میکند. در حالی که ایران عزیز برای ماندن، رشد و توسعه به تک تک این اساتید نیازمند است.
آذر منصوری نوشت: لایحه حجابوعفاف نه تنها توجیهگر رفتارهای سلبی است که تا فاجعه مرگ مهسا اعمال میشد، بلکه مجموعهای گسترده از مجازاتها را برای به اصطلاح متخلفان در نظر گرفته که به تعبیر بسیاری از دلسوزان کشور به مثابه اعلام جنگ با جامعه است.
آذر منصوری نوشت: وقتی اکثریت جامعه ایران با اجبار و تحمیل یک نوع پوشش مخالفند، باید اولویت اصلی متولیان تحقق وفاقی از جنس اکثریت ملت باشد.
آذر منصوری نوشت: چند مهسای دیگر باید جان دهند تا عاملان و حاملان این دفاع بد بپذیرند که اصرار بر این رویه نتایج عکس به همراه دارد و نباید با جامعه مستعد التهاب، چنین مواجههای داشت.
آذر منصوری نوشت: چه در قالب برجام و چه توافق موقت اگر مذاکرات به نتیجه نرسد و پرونده ایران بار دیگر به شورای امنیت ارجاع شود، دیگر با یک برجام و دو برجام و چند برجام هم نمیتوان از این مهلکه جان سالم به در برد.
آذر منصوری نوشت: کانون مستقلی که وابستگی جناحی و سیاسی به هیچ یک از جریانهای سیاسی ندارد و درست در روزی که باید قلم و اهل آن گرامی داشته شوند، به ناموجهترین شکل ممکن به این خانه یورش میبرند؟ مگر میتوان بر اندیشهها قفل زد؟
آذر منصوری نوشت: در مخیله هیچیک از انقلابیون نمیگنجید که روزی نظارت استصوابی آنقدر دایره انتخاب مردم را تنگ و محدود کند که بیش از ۵۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکنند و رای باطله در جایگاه دومین منتخب مشارکتکنندگان در انتخابات قرار گیرد.
آذر منصوری نوشت: هر نوع اجباری تحت لوای دین آن هم در شرایطی که در انتخاب آن بر «لااکراه فی الدین» تاکید و تصریح شده است، نیز در باور اصلاحطلبان و به ویژه آقای خاتمی رد میشود.
آذر منصوری نوشت: تنها راه فیصلهبخش این مناقشه (حجاب) در تلاش جدی برای خاتمه دادن به تبعیضهای موجود علیه زنان ایران است. با تداوم این شکاف جنسیتی اصرار بر هر گونه رفتار و رویکرد جرمانگارانه نسبت به پوشش نتیجهای جز مقاومت بیشتر و شکاف بیشتر حاکمیت- ملت به دنبال نخواهد داشت.
آذر منصوری نوشت: دوم خرداد برای همه ما هم امید بود و هم حرکت برای ساختن خود. حرکت بود برای دخالت در سرنوشت خود اما نه فقط با صندوق رای، بلکه با حضوری نهادمند و موثر که از شهروند غیرفعال بیاعتماد، شهروندی امین، مسئول و صاحب حق و قدرتمند میسازد.
آذر منصوری نوشت: اولین الزام (برای مشارکت مردم در انتخابات) تغییر جدی رویه و رویکرد شورای نگهبان نسبت به انتخابات گذشته است. در واقع اگر در بخواهد بر همان پاشنه بچرخد، به هیچ روی نمیتوان امیدوار بود نهاد نیمه جان جمهوریت که به نفس نفس افتاده، جانی دوباره بگیرد.
آذر منصوری نوشت: اعطای اینترنت بدون فیلتر برای گردشگران، هرچند نشانگر ایجاد امکانات بیشتر برای آنهاست، اما تاثیری در جذب بیشتر آنها نخواهد داشت، چرا که همان رویکردی که موجب کاهش گردشگران شده، بر اعمال فیلترینگ در مورد شهروندان خود اصرار دارد.
آذر منصوری نوشت: اگر در صحنه سیاست داخلی کشور به رای مردم تمکین میشد و سیاست خارجی ما سمت و سوی واقعبینی پیدا میکرد، هیچگاه کار به تطهیرسازی شکنجهگران و برگزاری کنفرانسهایی با این کیفیت هم نمیرسید.