رئیس پلیس پیشگیری ناجا خبر داد:
مشارکت دانش آموزان نخبه در رویکردهای اجتماعی پلیس
رئیس پلیس پیشگیری ناجا ضمن تاکید بر تقویت همکاری پلیس و سمپاد گفت: پلیس پیشگیری ناجا در نظر دارد با توسعه همکاری های مشترک با آموزش و پرورش، زمینه مشارکت دانش آموزان نخبه در تامین بهتر نظم و امنیت را فراهم کند.
اعتمادآنلاین| سردار محمد شرفی روز سه شنبه در دیدار با فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، به جایگاه ممتاز معلمان در تعالی و رشد جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: ماموریت معلمان همتراز رسالت پیامبران است از این روی مقام معظم رهبری، آموزش و پرورش را کانون خلق دنیای آینده می دانند.
وی، نقش سمپاد در تربیت جوانان فرزانه و رشد فکری و علمی دانش آموزان را حائز اهمیت دانست و گفت: اغلب دانش آموزان از نبوغ، خلاقیت و فهم و ادراک بالایی برخوردار هستند بنابراین وظیفه ما و سازمانها و نهادهای مسوول است که با مدیریت و راهبری صحیح و در راستای صیانت از فرهنگ ایرانی اسلامی با حمایت از این نیروهای علمی بالقوه در سربلندی و آبادانی کشور تلاش کنیم.
رییس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر ضرورت مشارکت دانش آموزان خصوصا دانش آموزان نخبه در رویکردهای اجتماعی پلیس، افزود: مولفه های بسیار زیادی در ارتقاء یا کاهش نظم و امنیت و احساس امنیت در جامعه موثر هستند که پلیس پیشگیری ناجا در نظر دارد با همراهی و همدلی جامعه فرهیخته آموزش و پرورش و نیز استفاده از ظرفیت نخبگان باشگاه پژوهشگران جوان این سازمان در راستای حل معضلات اجتماعی و ارتقای بیش از پیش امنیت گام های موثری بردارد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص مقابله جدی نیروی انتظامی با قاچاق و عوامل ناامنکننده فضای مجازی، تصریح کرد: صیانت از شهروندان و نخبگان جامعه از جمله وظایف اصلی پلیس است بنابراین سالم سازی محیط های مجازی از جمله اولویت های پلیس در راستای کاهش آسیب های ناشی از فضای مجازی به شمار می آید.
رییس پلیس پیشگیری ناجا در بخش دیگر سخنان خود با اعلام آمادگی همه جانبه برای توسعه همکاری های مشترک بین پلیس و آموزش و پرورش در سطح کشور، از انگیزه بالا، تلاش و علاقه مجموعه کارشناسان سمپاد در طرح موضوعات کاری مشترک قدردانی و برخورداری ایشان از دانش و روحیه بالای همکاری متقابل را مثال زدنی و در خور تحسین دانست.
همکاری های بین بخشی باید هدفمند و معنادار باشد
در ادامه این دیدار، مهاجرانی حمایت مجموعه ناجا از دانش آموزان را در رشد و بالندگی جوانان و جلوگیری از گرفتاری قشر جوان در بزه ها و آسیب های اجتماعی مهم و خواستار توسعه همکاری های بین بخشی هدفمند و معنا دار شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش، وجود زمینه لازم برای بهره گیری از هوش بالای دانش آموزان در پیشبرد اهداف کاری مشترک را یادآور شد و افزود: همه ساله ایده های نو و کاربردی متعددی از سوی دانش آموزان نخبه و هوشمند به المپیادها و جشنواره های علمی پژوهشی ارسال می شود که تعداد قابل توجهی از این ایده ها مرتبط با ماموریت های پلیس است.
رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، مشارکت پذیری دانش آموزان در سنین پایین تر را در حد بالا ارزیابی کرد و گفت: اهمیت دادن به نظر دانش آموزان کم سن و سال اما تیزهوش از سوی پلیس برای این قشر که از ویژگی نخبگی برخوردار هستند بسیار مهم است؛ اینکه آنها بدانند ایده ها و نظرات شان از سوی سازمان مهمی چون نیروی انتظامی ارج گذاری می شود حس تعلق به جامعه پلیس را در آنها افزیش می دهد.
مهاجرانی، هوشمندی و تیزهوشی را وجه مشترک مخاطبان پلیس و آموزش و پرورش دانست و افزود: ما به عنوان شهروند، رسالت غیر مستقیم در ارتقای امنیت را بر عهده داریم بنابراین همواره بر این باورهستیم با هدایت و راهبری صحیح قشر نخبه جامعه از سوق پیدا کردن آنها به بیراهه و استفاده از ویژگی نخبگی در موضوعاتی که مقابل هنجارها و ارزش های جامعه قرار دارند، جلوگیری کنیم.
این مقام مسئول، همکاری بین بخشی و حمایت همه جانبه از نخبگان را در جلوگیری از فرار مغزها موثر دانست و از تعامل پلیس در این خصوص قدردانی و خواستار همکاری سایر سازمان ها و نهادهای مسئول دراین زمینه شد.
گفتنی است، در این مراسم با نظر موافق رییس پلیس پیشگیری ناجا و رییس سمپاد مقرر شد پس از برگزاری جلسات کارشناسی و تخصصی، تفاهم نامه همکاری های مشترک در خصوص اهداف کاری با تاکید بر مسائل اجتماعی منعقد شود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید