کد خبر: 229926
|
۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۱:۰۱:۰۰
| |

معاون وزیر جهاد کشاورزی خبرداد؛

تولید سالانه 15 میلیون تن مواد پروتئینی/کمبودی در تولید نداریم

معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کمبودی از نظر میزان تولید گوشت مرغ، تخم مرغ، شیر و نهاده‌ها وجود ندارد.

تولید سالانه 15 میلیون تن مواد پروتئینی/کمبودی در تولید نداریم
کد خبر: 229926
|
۱۳۹۷/۰۶/۱۱ ۱۱:۰۱:۰۰

اعتمادآنلاین| مرتضی رضایی با حضور در بخش خبری 21 شبکه یک سیما با اشاره به بزرگی صنعت دام و طیور کشور، افزود: در این صنعت حدود 75 میلیون تن مواد خوراکی در سال تولید و مصرف و بیش از 15 میلیون تن انواع مواد پروتئینی تامین می شود که بخش عمده‌ای از تغذیه مردم را شکل می دهد.

وی با بیان اینکه هرگونه نوسانی اثرات بزرگی بر روی این صنعت دارد، ادامه داد: امسال حدود 10 میلیون و 700 هزار تن شیرخام، 2 میلیون و 350 هزار تن گوشت مرغ، 500 هزار تن تخم مرغ و 860 هزار تن گوشت قرمز تولید می شود.

رضایی افزود: چند سال پیش سامانه ای برخط برای رصد کردن میزان تولید و توزیع در وزارت جهاد کشاورزی راه‌اندازی شده است که همه سطوح تولید را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: در حدود 3 ماه گذشته قیمت مرغ افت عجیبی داشت که مرغداران را با ضرر مواجه کرد، سپس قیمت‌ها متعادل شد، اما اکنون قیمت ها بالاتر از آن چیزی است که مد نظر وزارت جهاد کشاورزی است.

معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه یک میلیارد و 300 میلیون قطعه جوجه گوشتی در سال تولید می‌شود، گفت: ماه پیش حدود 108 میلیون قطعه مرغ پرورش داده شده که اکنون وارد بازار شده است.

رضایی، واسطه گری را از علل نوسانات قیمت در بازار گوشت و مرغ بیان و اضافه کرد: یکی از بزرگترین برنامه های وزارت جهاد کشاورزی از تولید تا مصرف و از مزرعه تا سفره است که اتحادیه ها باید پای کار بیایند و تولید و عرضه را مدیریت کنند.

وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان انحصاری در واردات نهاده ها وجود ندارد، گفت: اکنون بیش از 100 واردکننده ذرت و کنجاله سویا در کشورمان فعال هستند.

رضایی افزود: امسال، ذرت حدود 30 درصد و کنجاله سویا حدود 60 درصد بیشتر از پارسال به بازار عرضه شده است و محدودیت توزیع نهاده ها را نداشتیم.

معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: گرمای بی سابقه امسال موجب کاهش جوجه کشی در برخی از شهرهای کشور شد.

وی با درخواست از مردم برای کاهش مصرف مرغ درشت، در بیان علت این درخواستش گفت: این الگوی مصرف موجب شده است که میزان بیشتری دان برای مرغداری ها مصرف شود و همچنین دورریز مرغ درشت زیاد است و مصرف آن از نظر پزشکی هم مورد تائید نیست.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها