سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی:
بانک ها بخشودگی سود و جریمه وام های 100 میلیونی را به پایان سال موکول نکنند
سخنگوی کمیسیون ویژه تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 مجلس، گفت: بانک ها باید هرچه سریعتر روند اجرای بخشودگی سود و جریمه وام های زیر 100 میلیونی را آغاز کنند و فعالیت اجرایی آن را به روزهای پایانی سال موکول نکنند.
اعتمادآنلاین| رحیم زارع سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابلاغ آیین نامه بخشودگی سود و جریمه دیرکرد وام های زیر 100 میلیون تومان، گفت: وضعیت تسویه وام تا قبل از تصویب این مصوبه از سوی مجلس که برای چندمین سال متوالی در قانون بودجه سالانه تصویب می شود فشار سنگینی برای وام گیرندگان خرد به همراه داشت اما براساس این مصوبه مجلس در صورت تسویه وام معوق تا پایان سال جاری باید وام گیرنده تنها اصل وام را پرداخت کند.
نماینده مردم آباده، بوانات و خرمبید در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه این اقدام در سال رونق تولید در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی کوچک و نیز توده مردم که بدهیهای زیر 100 میلیونی به بانکها دارند است، افزود: تمام افرادی که در قالب بدهکاران بانکی زیر 100 میلیون تومان هستند، میتوانند با پرداخت اصل بدهی از جریمه و دیرکرد محاسبه شده وام خود معاف شوند.
دامنه شمول دریافت کنندگان وام های معوق زیر 100 میلیونی اقشار پایین جامعه هستند
وی ادامه داد: بسیاری از بدهکاران بانکی زیر 100 میلیون تومان به دلیل مشکلات اقتصادی، اصل اقساط وام های خود را بازپرداخت نکرده اند که با احتساب جریمه و دیرکرد تسهیلات دریافتی بدهی شان به بیش از 500 میلیون تومان رسیده که با این اقدام به شرط بازپرداخت اصل پول از بخشیدگی جریمه و دیرکرد برخوردار می شوند.
زارع با بیان اینکه دامنه شمول دریافت کنندگان وام های معوق زیر 100 میلیونی اقشار پایین جامعه هستند، تاکید کرد: کارمندان، کارگران ساختمانی و کشاورزان جزء دریافت کنندگان وام های زیر 100 میلیونی هستند، که با توجه به شرایط اقتصادی از کار بیکار شده و شرایط سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برای آنها فراهم نشده که بتوانند بخشی از اقساط وام خود را پرداخت کنند.
اقشار ضعیف جامعه با اجرای مصوبه بخشودگی سود و جرایم از زیر دُیون بانک ها خارج می شوند
وی افزود: با اجرای مصوبه بخشودگی سود و جرایم وام های معوق زیر 100 میلیون تومانی اقشار ضعیف جامعه از زیر دُیون بانک ها خارج می شوند و بانک ها نیز باید هرچه سریعتر روند اجرای آن را آغاز کنند و فعالیت اجرایی آن را به روزهای پایانی سال موکول نکنند.
سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه منابع لازم برای اجرای این مصوبه در قانون دیده شده و بهانه تراشی بانک ها برای عدم اجرای آن پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: نمایندگان مجلس برای کمک به تبدیل منابع دولت، تزریق منابع به شبکه بانکی و همچنین کمک به مردم و اقشار ضعیف این قانون را برای سال 98 نیز مصوب کرده اند.
منبع: خانه ملت
دیدگاه تان را بنویسید