محمدرضا تابش، نایبرئیس فراکسیون امید مجلس، در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
امکان ندارد فسادی اتفاق بیفتد و به یک کانون قدرت وصل نباشد/ باید با پدیده فساد به صورت ریشهای برخورد کنیم
محمدرضا تابش، نایبرئیس فراکسیون امید مجلس، گفت: باید با پدیده فساد به صورت ریشهای برخورد کنیم و من با این شیوه در مواجهه با فساد اقتصادی موافق هستم.
اعتمادآنلاین| محمدرضا تابش، نماینده اردکان و نایبرئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار اعتمادآنلاین، با اشاره به روند کنونی بررسی پرونده مفسدان اقتصادی و برگزاری دادگاهها به صورت علنی، گفت: اعتماد به مبارزه با فساد جزو آرمانهای انقلاب اسلامی است، اما باید با ریشهها برخورد کرد. امکان ندارد فسادی اتفاق بیفتد و به یک کانون قدرت وصل نباشد.
او ادامه داد: باید با پدیده فساد به صورت ریشهای برخورد کنیم و من با این شیوه در مواجهه با فساد اقتصادی موافق هستم، اما مخالف پرداختن به مظاهر هستم. البته نه اینکه به صورت کلی به این موضوع نپردازند، اما با اینکه در بوق و کرنا کنند و در نهایت چیزی از آن پرونده بیرون نیاید مخالف هستم. نباید اینگونه باشد که موضوعی مطرح شود اما نتیجهای به دنبال نداشته باشد، افکار عمومی را راضی نکند و موجب افزایش بیاعتمادی مردم به حاکمیت شود.
این نماینده مجلس در توضیح اینکه «آیا برخوردهای کنونی با فساد شائبه سیستماتیک بودن فساد را در جامعه افزایش نمیدهد»، گفت: علنی برگزار کردن دادگاه مفسدان اقتصادی موجب ایجاد شائبه سیستماتیک بودن فساد در اذهان عمومی نمیشود. رئیس قوه قضاییه تغییر کرده و جوان است. آقای رئیسی به سیستم قضایی وارد است و یکی از مطالبات مردم و مقام معظم رهبری مبارزه با فساد بوده و اهتمام به این مساله به همین خاطر است. اما اگر در امر مبارزه با فساد با ریشهها برخورد نکنیم، راه به جایی نمیبریم و افکار عمومی هم آگاه نخواهند شد.
تابش در پایان، درباره راهکار مبارزه با ریشههای فساد اقتصادی، گفت: در دولت آقای خاتمی مطالعات بسیار وسیعی صورت گرفته بود مبتنی بر اقداماتی که سازمانهای ضد فساد در عرصه بینالملل انجام دادهاند. این مطالعات هم آماده و مشهود است و میتوانند از آن مطالعات و اقدامات خوبی که در کشورهای در حال توسعه و توسعهیافته انجام شده بود و موفقیتهایشان الگو بردارند. با توجه به مسائل و موضوعاتی که در کشور ما حائز اهمیت است، باید مبارزه با فساد را ساماندهی کنند که هم نتیجه مطلوب و قدرت بازدارندگی داشته باشد و هم افکار عمومی راضی باشند.
دیدگاه تان را بنویسید