محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس:
اینکه کانون وکلا نتواند برای مشکلات خودش راهکاری ارائه کند، ایراد است
محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، با اشاره به اینکه هیئت مدیره کانون وکلا در واقع یک نهاد مهم برپایه عدالت را مدیریت میکند و وظایف سنگینی را برعهده دارد گفت: اینکه نهادی که وظیفه دفاع از همگان را در کسوت وکالت برعهده دارد، برای مشکلات خودش نتواند راهکاری را ارائه دهد، ایراد کمی نیست.
اعتمادآنلاین| محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، در همایش «کانونهای وکلا و وکیل دادگستری با محوریت واقعیتهای موجود، چالشها و راهکارها» با بیان اینکه کانون وکلا یک نهاد واسط میان حاکمیت و بدنهی وکلا است که طبیعتا برای شکل دهی چنین رویکردی نیاز به برنامههای کوتاه مدت و میان مدت و بلندمدت دارند، گفت: این همایش برای ترسیم وضع موجود و برای شمردن چالشها و از همه مهمتر برای راهکارهاست.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیشنهاداتی برای هیئت مدیره کانون وکلا دارم اگر میخواهد بداند در کجاست و به کجا میخواهد برود افزود: شما سر و کارتان با قانون و مستندات قانونی است و برای دفاع از یک شخص مرتب با قوانین سر و کار دارید، پس چرا برای خود کانون وکلا دنبال چنین راهکاری نیستید؟
وی افزود: از امروز تا شروع مجلس آینده چند ماه فرصت دارید، کارگروههایی مشخص شود و چالشها را احصا کنند، بعضی از این چالشها هم درونی هستند، کارگروه بنشیند و ببیند با کدام اصلاحیه این مشکلات قابل حل است.
فرهنگی در ادامه با بیان اینکه جایگاه وکیل باید در محکمه تحکیم شود گفت: الان وضعیت مناسبی وجود ندارد و بعضا برخوردهای سبکی با وکیل در محکمه میشود. آیا با یک ماده واحده نمیشود فهمید جایگاه وکیل در محکمه چیست؟ آیا قاضی حق دارد وکیل را بیرون کند؟ اجازه صحبت به او را ندهد و به او توهین کند؟
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با اشاره به اینکه در ارتباط با نهادهای موازی کارگروههایی برنامههایی طراحی و پیشبینی و برنامه ریزی کنند که وحدت رویه در نهادهای موازی به وجود بیاید خاطرنشان کرد: آیا این وحدت رویه را میتوان در قالب یک ماده واحده آورد که کسی نتواند با آن مخالفت کند و حرفی بزند؟ نهاد وکالت که نمیتواند در یک کشور یک بام و دو هوا باشد.
وی در پایان با اشاره به اینکه اگر موفق شدیم نهاد مستقلی داشته باشیم ایده آل است، اگر نتوانستیم به آنجا برسیم باز هم راه وجود دارد و راهش این است که تا زمان شکل گیری مجلس شورای اسلامی راهکارهایتان را داشته باشید و بهترین زمان ارائه این راهکارها اول مجلس است که ظرف دو، سه ماه میتواند تبدیل به قانون شود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید