غلامرضا نوری قزلچه، نماینده مجلس:
دانشآموز سه بار کشفحجاب کند، نوبت چهارم تحویل پلیس داده میشود
غلامرضا نوری قزلچه تاکید کرد: طبق متن اگر سه بار دانشآموز مرتکب خطا شود، نوبت چهارم او را به فراجا «نیروی انتظامی» میفرستند. نیروی انتظامی هم که دانشآموز را به ستاد معرفی نمیکند بلکه او را به کلانتری که صف عملیاتی او است، میفرستد.
روزنامه شرق با غلامرضا نوریقزلجه، رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره لایحه حجاب و عفاف گفتوگو کرده است.
به گزارش شرق، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
- اینکه آقای قالیباف تأکید داشت دانشآموزی احضار نمیشود؛ تأکید میکنم ماده 62 کاملا به موضوع احضارها اشاره دارد. ماده دیگری که خیلی بین و روشن نشان میدهد این لایحه به حوزه دانشآموزان و محصلین زیر 18 سال ورود پیدا کرده است، ماده 68 است.
- متن را در اختیار شما و افکار عمومی قرار میدهم تا قضاوت کنید که آیا سخنان من که اظهار کردم این لایحه وارد حوزه دانشآموزی شده و برای محصلین وضع مقررات میکند، درست است یا اظهارات آقای قالیباف که تأکید کردند این قانون بههیچوجه وارد حوزه دانشآموزی و دختران زیر 18 سال نشده است؟ قضاوت با رسانهها و افکار عمومی.
- طبق متن اگر سه بار دانشآموز مرتکب خطا شود، نوبت چهارم او را به فراجا «نیروی انتظامی» میفرستند. نیروی انتظامی هم که دانشآموز را به ستاد معرفی نمیکند بلکه او را به کلانتری که صف عملیاتی او است، میفرستد.
- باید همه مصوبات مجلس بهطور شفاف و در صحن علنی بررسی شود تا مردم در جریان مصوبات آن قرار گیرند.
- لایحه حجاب وارد حوزه دانشآموزی شده است و برای بچههای زیر 18 سال مقررات وضع میکند و این اقدام کاملا روشن و مبرهن است.
- در ماده 46 تبصره 5 این لایحه مشخصا نوشته است: «درخصوص محصلین و دانشجویان مراکز آموزشی که در داخل مراکز مرتکب بد پوششی یا کشف حجاب یا عدم رعایت حجاب شوند، برای سه بار تعدد یا تکرار، کمیته انضباطی مرکز آموزشی صالح به رسیدگی بوده و مقررات انضباطی درباره آنها اجرا میشود و بار چهارم توسط کمیته انضباطی یا حراست مرکز اموزشی به فراجا جهت اعمال مقررات این قانون معرفی میشود».
- در ماده 61 تبصره 2 هم آمده است: «بهمنظور گسترش پوشش سامانههای الکترونیکی و رسیدن به هویت قطعی مرتکبین و احصای شناسه ملی آنان، کلیه دستگاههای موضوع این ماده موظفاند شرایط اتصال برخط فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، فراجا (را به کلیه بانکهای اطلاعاتی از قبیل سامانه ثبت احوال کشور، بانک شاهکار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بانک رمزینه واحدهای صنفی وزارت صمت، بانک مستخدمین رسمی و غیررسمی کشوری، بانک دانشآموزان و دانشجویان و...» یعنی اطلاعات دانشآموزان هم به این سامانه برای رسیدن به هویت قطعی مرتکبین که در صدر این تبصره آمده تحویل میشود.
دیدگاه تان را بنویسید